• img overons links

  Zeg bouwen, zeg stijl. Zeg stijl, zeg mode. Stefanie Vermeulen maakt met haar team de cirkel rond. Ze verweeft de harde bouwwereld met een zacht gevoel voor stijl. Als one stop shop kan elke particulier of projectontwikkelaar van het begin tot het einde voor zijn woondroom bij Desloover terecht. Of die stenen droom zich nu binnen of buiten afspeelt, perfect werk, voor minder gaan we niet.

  img Desloover KEP5925 V2

  Stefanie Vermeulen

 • img showroom Desloover KEP5911

  SHOWROOM

  De showroom toont wie we zijn. Hij legt ons hart bloot en dat is: onze indrukwekkende keuze. Smaak is een perspectief, maar wij denken in 360°. Kies jouw tegel uit onze klassiekers, opkomende trends of unieke pareltjes en wij tonen je graag de technische visualisering van je ontwerp. Inspiratie, sfeer of de laatste tendensen voor binnen en buiten? Hier worden ze tastbaar.

 • img atelier1 links

  ATELIER

  ATELIER

  In ons atelier, daar heerst magie. De deur ernaartoe opent mogelijkheden. Van het terras tot de badkamer, dit is waar je droomcreaties vorm krijgen. Het precieze patroon van jouw marmer wil je met eigen ogen kunnen zien, jouw keramische tegels wil je eerst zelf kunnen aanraken, toch? Dat kan, hier. Zie, voel en kies in het atelier jouw favoriet uit onze collectie marmer, graniet, composiet, arduin of keramische tegels.

 • img atelier2 links

  ATELIER

  Bij het afwerken van je vloer, keukenwerkblad, badkamermeubel, sierschouw of zwembadomranding primeert voor ons één enkel ding: perfectie. Hiervoor vallen wij terug op de nieuwste technieken en jarenlange, manuele ervaring. Onze waterjet is zo het toonvoorbeeld van hoe we jouw ontwerp in elk materiaal en in alle mogelijke vormen en uitsparingen haarfijn kunnen uitsnijden. Kortom, het zagen, frezen en bewerken van jouw natuursteen gebeurt precies zoals je het voor ogen had. Want op maat, dat staat.

 • img Desloover KEP6058

  PLAATSING

  Met een team van ervaren plaatsers in huis, slooft Desloover zich graag voor jou uit. Van particulier tot projectontwikkelaar, van een hoekje in de keuken tot een volledige appartementsgebouw, die final touch is goud waard. Alleen met die perfecte afwerking haal je alles uit jouw tegels.